1 Ocak 2010 Cuma

Semiz otu yemegi



MALZEMELER
  • 1 bag semiz otu
  • 1 bas sogan
  • 1 domates
  • 1 cay bardagi pirinc
  • salca
  • sivi yag
  • tuz
  • pulbiber
  • 1/2 sarimsak (istege göre)

HAZIRLANISI
Semiz otu yikanir bir kenarda bekletilir.Tencereye sivi yag konur ve kücük dogranmis soganlar icinde pisirilir.Daha sonra salca ilave edilir,soyulmus domates dogranip konur.En son semiz otu da ilave edilir, bir kac dakika kavrulur sonra su ilave edilir. Yemek 10- 15 dak. pistikten sonra pirinc ilave edilir.Pirinclerde kivama geldir sonra ocaktan alinir,sicak servis yapilir.Afiyet olsun.
Eingestellt von Yaren um 4/27/2008 02:04:00 PM 25 Kommentare

Hiç yorum yok: