
MALZEMELER
- Milföy Hamuru
- Peynir
- Sogan
- Zeytin
- Maydanoz
- Sivi Yag
- Sosis
HAZIRLANISI
Milföy hamurlari fincan tabagi yardimiyla yuvarlak bir sekilde kesilir.Yaglanmis muffin kaliplerinin icine konur. Maydanozlar kücük kücük dogranir,sosisler kesilir,soganlar dogranir,zeytin cekirdegi cikartilir ve dogranir.Baska bir kabin icin peynir ufalanir icine tüm malzemeler eklenir sivi yagda eklendikten sonra karistirilir. Milföy hamurlarinin icine harci konur ve önce`den isitilmis firina tepsi konur.Kizarincaya kadar pisirilir.Eger altlari pismemisse firin telinin üzerine alt kata konup,altlarinin pismeleri saglanir.Sicak sicak servis yapilir.Kahvaltiya yada cayin yanina cok güzel gider.Ayfiyet olsun.
Eingestellt von Yaren um 4/06/2008 03:40:00 PM 47 Kommentare
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder